Tävling i torsdags..

Hej alla! Idag är det baksmällans dag! (: Herregud så här jävligt har det inte vart på länge ^^
Har legat inne hela dagen förutom en promenad med pejja ner till grillen för att käka lite med ellen (: Det va nice som fan (:
KOllade på twilight nyss, sååååå bästast i världen !!! (; haha

Sen måste jag juh berätta om Novas Tävlings debut i torsdags på km. (: Hon va Jätte het och motsträvig på framridningen men sen sa det plopp och hon blev jätte fin inne på banan och lyssnade och konsentrerade sig jätte bra på mig ! (: dock sket sig skrittdelen men det skiter vi i, hon kunde inte riktigt slappna av ordentligt. Vi red ett program som heter Dressyrprogram för fyra-åriga hästar. Det ska man rida i finalen på Flyinge som går i November i år så vi är tidiga (: vi hade juh som sagt skritten som va fel och sen slarv av mig. Tyckte endå att marie carlgren  (dommaren) va väldigt sträng men men ,därför red vi på 59,28 % så är juh nöjd endå (: Hon va så otroligt vacker iaf. Vi lekte lite fotomodeller för Annsofie Talemann som har tagit de här fotona!











ellen från fjällen (;

Hej! sitter hos ellen nu (: ska alldeles snart åka iväg till stallet, har kvällsfodringen idag (: min mamma kommer bli sur på att jag inte har gjort nått med nova under dagen (; Sa nämligen imorse att jag skulle göra det tidigt.. men men hängde kvar här och hade det mysigt med cigg, vattenpipa och mkt cola (:
haha, felicia ropade nyss att hon ville vara med i min blogg så kanske lika väl kan säga att hon, malin och ellen lagar lasagne där nere. (; ellen är juh kungen själv på att laga mat så det blir säkert as gott (; funderar på att sova här i natt igen eftersom jag börjar ändå inte förns kl 10 imorrn så det orkar jag nog (; haha men måste plugga och städa mitt rum först :( lite mindre roligt sådär .. (:
yeye, nu måste jag byta om till ridkläder och åka iväg till stallet (;

Hörs! Puss


hitta nya brillor!

Idag va jag med ner till synsam med mamma, hon hade också synundersökning. (: vi båda hittade glasögon som vi ville ha.. Jag hittade ett par från Tiger Of Sweden (: Lite större, svarta bågar  hittar dom inte  nån bild nån stanns men lägger upp en bild som är iaf åt samma håll på form och så. (; Ni får helt enkelt vänta en vecka innan dom är klara och ni får se.. (: Nu komer jag vara en glasögonorm ett tag (; haha får se om jag byter till linser senare (: Känns läskigt att pilla in nått i ögat liksom .. :O men men blir säkert bra :P Mobba mig inte för mkt nu bara :P haha

Nu ska jag jobba lite med lite olika skolarbeten ett tag ovh se om den där jävla filmen går att få över i min mobil (: haha
men vi hörs! (: Puss alla!



 

glasögon orm! :(

Jag kommer bli kallad glasögon orm resten av mitt liv! tror jag måste ta det genast (: haha nae vars . men känns lite jobbigt faktiskt, typ vad folk ska tycka när jag kommer med brillor :P menmen jag får väl härda ut . (: har några förslag så komentera gärna vad ni tycker.. men av inte för elaka .. (: Puss hade!


                                       
dom?                                                dom?                                                                        dom?                                                               

Nova <3

skulle bara säga att min häst är underbar (:
plus att imorrn ska jag till skolan :D det va ärligt ett tag sen.. hehe (;

God morgon!

eller hehe jaa, god middag kanske man ska säga.. (; just nu äter jag "frukost" hehe tryp choritzo och potatissallad med grönsaker och så..väldigt nice .. Va vaken typ till 5 i morse, låg och läste.. (: Så det va skönt att sova typ till 2 (:
Kollade på the city nyss. Väldigt bra.. Tycker lite synd om Erin att henne kille dumpade henne.. Visserligen hade hon juh varit otrogen och så men  iaf..  Jag vet hur det känns att vara så där förrvirrad och inte veta vad man vill.. Det är sjukt jobbigt!

läste ridsport nyss.. såg en artikel om Sara- Henrietta, så blev grymt sugen på att rida dressyr.. Men ska nog rida ut idag så jag inte tränar för hårt och blir sjuk igen..eller mer sjuk kanske jag ska säga.. (; men men ska se en film nu.. Har tänkat ganska många så :D haha fy mig.....

Puss vi hörs!

Sjuuuuuk!

jag är fortfarande sjuk.. Kan fan inte tro det ! Känns som om jag tynar bort i huvudont.. snyft*
jag läser breaking down nu.. kanska deprimerande också.. Tur att det finns snygga personer i filmen och eftersom jag såg den först så föreställer jag mig dom i böckerna så.. Så jätte deprimerande va det ändå inte.. (:

skulle bara medela att Jasper, Edwards "bror"  är juh sjukt snygg överallt.. Lycka för Alice! (:


Jackson Rathbone

Chuck Bass och Blair Waldorf....

Ibland får jag fan damp på Gossip girl serien! Jag fattar inte varför inte Chuck och Blair bara blir tillsammans?! Dom älskar juh för fan varandra! åhh, det måste va nått fel på dom juh :O  Så grymt störande är det! Dom ska vara tillsammans! det är dom liksom! :D så störande!






Jag är sjuk så därför har jag inget annat för mig än att klaga på saker.. (; Min jeansjacka kommer i dag förresten.. wiee :D plus att min mamma va gullig och köpte en lila liten kjol åt mig härom dan . (: ganska så snällt av henne :D Kom på att jag måste börja spara lite pengar nu till London i oktober eller när det nu blir.. (: tänker ha mucho money med mig då så jag kan handla mkt (; haha  borde få lite av mamma och pappa också tycker jag (; haha! men men , det luktar mat i huset undra vad det är för nått ? (; ska kolla .. Vi hörs!

RSS 2.0