Söndag....

Hej, idag vaknade jag och Ellen runt 12 och var typ hur trötta som helst. Men vi var tvungna att gå upp och gå till b- hallen och hämta våra cyklar. Som tur var fick vi skjuss. Efter vi hade vart där nere så cyklade jag till stallet (:
Har inte berättat, men Dublin har fått ett sår på vänstra bakkotan på det gamla mugg stället. men det var redan mycket bättre. 

Går dagen vart verkligen inte bra och orkar verkligen inte gå in på det heller.. 

Var och lämnade presenten åt Felicia. Jag hade köpt nagel förlängning från depend. Den är jätte bra! Har andvänt den ett par gånger. Hon vill att jag ska sätta på dom också, så får göra det nån dag . (: Nu sitter jag här hemma hos Elin. 
Jag ska äta här, grillat,  så himmla gått (; Tyvärr ingen bildbloggning i dag. Men det får duga iaf. Vi hörs! 
Puss och Kram / Cissi. 
  

tidig morgon i stallet, fest och fest..

Var uppe redan kl halv 8, skulle ut till stallet och kolla när Dublin gick ut med sina nya hag kompis Milton.. Det gick  bra. Dom nosade på varandra och pep lite  sen vardet bara gräset som gällde. 
Festen igår var ganska boring, men jag och Tessan fick åka lite snyggbil med Danne och Vedran (stavning?) .. Det var nice (;  Två av mina älskade vänner vart nog lite för ulliga i sinnet. Elin följde med mig hem och sov här. Hon ligger fortfarande i sängen och sussar (: Hon fyller år i dag , SÅ GRATTIS gumman! (:

Ska en sväng till stallet senare igen, har intag.. men sen i kväll blir det Party, och i kväll ska det verkligen röjjas som ersättning för igår (;  Vi hörs senare ! Hade bra!



kvällens klänning och skor (;
 
 
klicka på bilden för större format

träning, träning, träning...

Jaa, min morgon började med att bli väckt av min kära mamma och min lilla kusin Erik kl.10.00.. Skulle ändå gått upp då så det var lungt. Så fick man ju en geisha glass till frulle. Det var verkligen hur gått som helst.
Men efter glassen tog jag med Pejja ut på en lång promenad. Jag och Pejja powerwalkade i ca 1 timme. Det var riktigt skönt. Men Pejja tyckte det var ganska varmt och jobbigt. Hon måste juh banta nu, för hon har blivit för tjock. Men det är nog borta snart om vi går ordenkligt och leker mycket .. (:

Senare idag ska jag köpa present åt Elin och Felicia, åka till stallet och sen senare ikväll blir det Party! (; Så det ska bli kul.. Vet bara inte vad jag ska ha på mig. Får se senare i kväll.. Men nu ska jag sortera lite tvätt och bädda sängen mm.. Så vi hörs nog senare ikväll..  Ha det bra så länge !



Pejja som valp (:


Pejja nu (:


Händelserik kväll

Hej igen.. Kvällen vart bara slapp med tjejorna, eller aa bortsätt från att vi gick till Schou ett litet tag. Där satt vi mest i en soffa och kollade på nått tråkigt på tv.
Efter en stunds boring tv tittande så kom Tess på att de skulle ner till grillen och köpa milkshake. Så då åkte hon, Elin, Schou, Danne, Johan och Ellen dit. Jag och Lollo satt kvar på parkeringen och väntade. Hade en nice liten pratstund där. Efter en stunds pratande så kom de andra tillbaka och jag och Elin kände för att gå hem. Kändes som om sängen lockade mer än att kolla på en tråkig tv.
Väl hemma ringer mobilen, men hann inte att svara. Strax efter får jag ett sms där det står " Vet du vart Elin är ?" Hon hade tydligen gått ut efter att ha tjaffsat med sin pappa. Ringde Ellen nyss och frågade om hon visste om Elin hade kommit hem än,men det visste hon inte. Så jag hoppas att hon kommer hem oskadd. Det går juh inte att nå ungen för hon har ingen mobil. FY FY FY ElinPelin! (;
men men ska sova nu. Vi hörs! Puss och Kram / Cissi


Torsdag

Morgonen började ju inte allt för bra precis... Fick gå upp kl 07.15 med jordens värsta huvudvärk, för att hinna slänga i mig någon slags frukost innan jag var tvungen att åka till stallet för utsläpp. Som tur var gick det ganska fort för Kristina ( som vi hade utsläpp med) hade redan tagit ut några av hästarna. När vi var färdiga kan jag lova att det var raka vägen hem och ner i sängen.
Så nu sitter jag här vid datorn och gick väl upp för 1,5 timme sen (15.00). Det vart en LÅNG sovmorgon. Huvudvärken är faktiskt nästan helt borta, så behövde nog några extra timmars sömn.
men nu behöver min lilla hund gå ut en sväng så vi kanske hörs senare i kväll. (:



RSS 2.0