Torkel i knipa !

som min rubrik hette filmen visst , den jag såg på  hos Ellen asså :Pidag hade vi världens kortaste skoldag. började 12 och slutade 20 i 2 (: det kan man juh säga va väldigt nice (; hihi  när skoldagen var schlutt köpte jag 3 sura döskallar och en kokosboll, fet.se jaaa :P men va fan det va gott h6 just det , mr X har fått pengar på phonen igen, skapligt nice för min del h6 haha!  Men nu när jag kom hem tänkte jag på vad mysig jag är och hur mycket jag vill mysa i badkaret med tända ljus, bra musik , bubblor och en bok kanske (; hihi men det får bli ikväll.. kanske nån som vill haka ? (; hihi.. 
nu 20 i 4 ska jag mamma och stuart till vetrinären, kanske blir sista bil färden för stubbe, han är gammal och raggig nu.. Kommer sakna han i så fall... fast mamma sa att jag kunde få en ny hamster eller två om jag ville.. nån måste få ta kungens plats (;
 hörs senare ! kokosbollssmet och movie väntar (: PUSS!♥






PUSS♥

090329

Sov hos Ellen i natt..  Det va mys. Såg på en rolig film typ "torkel i trubbel" eller nått .. Den va annimerad och så skulle man lära sig att vara snäll och sånt av det :P Den va ärligt bra :D
Stallet igår va nice (; Nova va söt och duktig.. Hon och jag myspyste ganska länge, med massor rykt och hovfettande och pussande (: Min häst är sötast (: <3
men iaf, idag får vi se vad som händer.. Stallet först iaf.. (: jag och Nova ska jogga lite i ridhuset, hehe se om hon är fin efter longeringen igår.. (: Jessica lärde mig juh en bra grejj  som funkar super bra på Nova. Man tar linan igenom bettringen och fäster den i jorden. så det blir typ som lite tömkörning, att man kan välja själv hur mycket man vill böjja och så.  Det funkar skit bra eftersom Novis inte är lika elastisk i vänster sidan (:
Yeye, nu ska jag sluta skriva,måste iväg nu om jag ska hinna nått mer idag :D sov till halv 4 så får skylla mig lite själv ändå (;
haha Puss hörs!

lily allen got style. (;

Hon har verkligen det.. Jag tycker hon är cool och kör sitt eget liksom (;
Nu har hon värsta håret och hon klär sig hur sött som helst med alla gulliga klänningar..  Jag tycker hon har stil (; hehe

Elin har kommit hem från Norge idag och hon, jag och Ellen ska feta och kolla på film och ta igen allt vi har missat och allt som har hänt den senaste veckan (; det ska bli grymt nice. blir nog att sleepa på nyhem hos ellabella (; haha



Lily Allen


..... (:

yesterday was a good day..

mer än så behöver ni inte veta (:

usch på vintern!

Hej ! Känns som om våren ärligt måste komma snart.. Jag kunde inte ens gå till skolan imorse för det va snöstorm ! USCH!  pappa skjutssade mig så jag skulle komma i tid iaf och det gjorde jag! haha ganska så ovanligt i mitt liv.. (;

Red en av de nya hästarna idag på hästprofilen , Putin heter han och är krämfärgad typ. jätte fint huve och tuffade på jätte fint.. (; Han trampade lite också. (; hihi! Den blir nog en fin ridskolehäst som barnen kan lära sig att rida på ordentligt!(:
Men efter ridningen och efter Nova hade fått skor på bakfötterna så fick jag ryggskott bara sådär och jag har så ont så jag nästa grinar... hmm inte bra, men ska lägga mig i ett riktigt varmt bad och se om det är skönare. Det komemr bli varmt, bra musik och tända ljus..(:  men men, nu kallar badet.. hehe  hörs!

dagen ärligaste tips!

för det första va gårdagen den värsta på väldigt länge.. bara tjaffs överallt hela jävla dagen.. mitt tips är att slösa inte tid på "vänner" som ärligt talat är idioter. det förstör bara. så nu är allt det avslutat, känns jävligt skönt men ändå ledsamt. fast vet att det är det rätta, för det funkar inte om man bara tjaffsar och aldrig står för saker man säger eller aldrig pratar ordentligt.. yeye. avslutat kapitell......

allt känns ganska tomt idag och så men det blir bättre.. Jag va i stallet hos Nova och vi red ut en sväng.. Det vad underbart.. (; Så då fick man juh liksom tänka på nått annat .. fast nu är det som det är. hehe.. ska nog ärligt gå och lägga mig nu för jag är verkligen jätte trött och sov inte så mycket i natt.. (; hade mina underbaringar på varje sida så lite svårt då liksom(; haha !




Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh the truth hurts and the lie's worse


nova och jag..

Red juh som sagt idag.. (: det gick as bra och Novis va as fin! Inget bitchande mot skänklarna eller nått. (: Hon kämpade på och verkar ha fattat vad innerskänkel och yttertygel betyder, alltså inom ramen. Hon tycker juh dom att det är lite jobbigt men det ska de juh vara innan man är stark ordentligt. (:

nu ska jag duscha smart och dra till Patrik. Vi ska kolla på den nys green streets filmen (: ska bli nice.(; hehe Puss alla!



Nova tyckte det var roligt att gallopera i stora paddocken (;




Nova och jag (:

I have to stop myself..

hmm , vet inte hur allt är igentligen.. känner mig förvirrad. det är så himmla lätt att lura sig själv. och det vill man juh inte göra.. (:
Igår hade jag, tapper och mandy mys.. vi fixade med hennes as snygga nya mobil och träffade jonnen och patrik ett tag som var på fest hos arre.. Jaa varför vi inte var där får ni fråga honom om (; men iaf, Patrik blev lite sur när jag mötte honom för att gå hem, för han ville tydligen inte hem. :P haha han kunde inte gå rakt, inte prata rakt och va som en liten surbulle.. Sen när jag hade ringt mamma så hon kunde hämta oss, så säger han men vi kan gå tillbaka till arre så fixar jag in dig där. haha men då hade redan mamma åkt hemifrån och då fick vi "glatt" hoppa in i bilen och fara hemåt. Lite synd eftersom att jag ville träffa någon där.. (; hehe..  men så är det ibland..

idag sov jag till halv 3. Så himmla skönt! Började läsa twilight boken för några dagar sen och den är underbar! Jag läser den juh självklart på engelska. Den är verkligen grym! Älskar den! (;
Men nu måste jag nog verkligen gå ut med pejja. ! hehe  för sen ska jag till stallet och jag ska rida ute så måste hinna det innan det blir mörkt.. så vi hörs! Puss!





-nu vet jag vart du står iaf  "vännen". trodde  bara inte att det skulle sluta så här, men goodbye! (:

Valkyrie (:

Kollat på den filmen . Den va faktiskt bra, kanske inte den bästa men ändå sevärd. (:  Jahopp, skoldagen har vart rätt seg och flummig. har gått runt med en lillamy toffs mitt på huvet hela dagen så har väl lite mig själv att skylla. får väl vara lite seriösare imorrn kankse.. (; Oj fan, imorrn har vi visst Nk prov och jag har inte ens boken med mig hem.. Jag tror jag hoppar över den lektionen imorrn och har "ont i huvet då " haha! :P Annars kommer jag få ig och hellre vänta med att göra det än att få göra omprov (; hehe annars så är skolan ganska underhållande (; haha!  men men..

Kanske borde tvätta bort sminket, sätta på mig ridbyxorna och åka till stallet. (; hehe kanske skriver mer senare om hur det gick när jag red. Nova har stått två dagar i rad och kan tänka mig att jag har en het häst att sitta på idag.. (; haha! med det är kul med lite motor. (:
jaja, hörs !

Paramore- decode

How can I decide what's right?
When you're clouding up my mind
I can't win your losing fight all the time
Not gonna ever own what's mine
When you're always taking sides
But you won't take away my pride
No not this time
Not this time

How did we get here?
When I use to know you so well
How did we get here?
Well, I think I know

The truth is hiding in your eyes
And it's hanging on your tongue
Just boiling in my blood,
But you think that I can't see
What kind of man that you are
If you're a man at all
Well, I will figure this one out on my own
On my own ("I'm screaming I love you so")
On my own (My thoughts you can't decode)

How did we get here?
When I use to know you so well, yeah.
How did we get here?
Well, I think I know

Do you see what we've done?
We've gone and made such fools of ourselves
Do you see what we've done?
We've gone and made such fools of ourselves

Yeah
How did we get here?
When I use to know you so well, yeah yeah
How did we get here?
Well, I use to know you so well

I think I know
I think I know
There is something I see in you
It might kill me I want it to be true




Paramore

twilight..


Kirsten Stewart..

People always leave...

det är så det känns iaf.. antar att livet ska vara så. .. eller ? skulle bara vilja vara i en annan värld, vara en annan människa eller iaf kunna göra saker som ingen annan kan, typ sticka ut... Känns som om man bara flyter med och är en i mängden. Sen saknaden av att ha nån nära.. att kunna känna nått igen, allt känns så tomt. inte för att jag inte känner nått, men att få samma känsla tillbaka.. det känns så svårt att släppa det gamla och få in det nya. Jag vill inte släppa det gamla! Jag vill vara kvar där för alltid! Världen är så jävla orättvis, iaf min!

jag borde nog inte skriva vad jag känner så mycket men ändå, vem läser liksom ? 20 pers från finspång.. vem bryr sig ? ingen..

my dreams...

en natt för inte så länge drömde jag om d . Det va som om vi va i en fantasy värld och vi kämpade mot de onda. d va ute och krigade mot typ orcher eller typ som urgals. Vi hade djur som följde oss vart vi en gick, som beskyddare. När det djuret dog, dog vi också. Det var som en andra själ. Jag hade känslan av att d's djur blev träffad av en pil eller svärd och smärtan kom ut i hela min kropp. Det kändes verkligen som om nån dog och mina tårar rullade ner för kinderna och jag ville rullar ihop mig till en liten boll på golvet. Då kom jag ihåg att jag faktiskt kunde kalla tillbaka honom genom pianoportalen. Jag klinkade på några tangenter och det lät swop ute i hallen. "d är det du?" frågade jag med tårarna rinnande ner för kinderna. "jaa " svarade han . D kom ut i köket smutsig och blodig med svärdet hängades i sitt bälte. Han kramade mig och sa " det är lungt, allt kommer bli bra och jag klarade mig ju?"  och sen lala.... (:

mer får ni inte veta (: haha kan tolkas fel men så var det inte . (:

Just a dream .. Om det skulle vara sant skulle jag nog vara lyckligast i världen. Att få leva i en fantasy värld och ha en riddare vid min sida ...


Puss!♥



Dagens hetaste..(;

Jaa, hmm.. fy fan finns till och med snygga killar i skolan  (; haha ! Sjukt.. men men, livet är hårt, bara titta inte ta på.. /: hehe. Lyssnar på en lite bra låt sådär . (:  Vill handla kläder känner ja.. Men funderar på om jag ska köpa ett par riktiga ray ban eller om jag ska köpa fusk och sen köpa riktiga efter sommarn då jag förhoppningsvis har fått lite pengar efter sommar jobb ? shitt, besluts ångest .. vad tycker ni ? så kan jag juh köpa lite kläder och skor nu ist ? :P
men yeye, måste ut med hunden och sen till stallet nu .. vi hörs ! puss!♥

like the wind you said goodbye

Our moment of end was so fast
but the kiss of goodbye always lasts
not even time could fade it away

Even though you are no longer here
there is still something between us
Even though life isn't fair
I'll never lose my trust

Just another lesson to be learned
gotta move on and not lose faith
just another obstacle to take
live my life before it gets too late
I won't give up, I won't stay down
this is what life's worth living for
I still believe in love






Guitar Hero hela helgen....

jaa började väl spela hos mandy i fredag och har kört alla dagar här hemma också :P hahaha! Jaa det är faktiskt beroende framkallande.. Jag har kört legends of rock, skit kul!

Idag blev en heldag i stallet faktiskt.. Först skurade jag boxen, eftersom Nova har blivit ett bajsmonster och bajsar på väggarna.. Ganska äckligt, men det måste göras.. Sen blev det av att spåna i massa nytt spån, tvätta massa saker, städa på våran plats i sadelkammaren och lägga alla rentvättade saker på plats.. Tog även med lite smått och gott som jag hittade hemifrån som har varit Dublins och Lantans saker.. (:
Dessutom red jag med sporrar igår när jag red. Det gick super och hon var verkligen JÄTTE FIN! Gud vilka gångarter hon har! Sen har min tränare Jessica tjatat lite om att jag ska mönstra till ösgöta teamet. Typ östergötlands mest utvecklingsbara ekipage blir uttagna dit.. Så jag och Bella och kanske Veronica från våran ridskola ska mönstra på tisdag eller onsdag.. hihi , blir lite nervös. Ska ringa förbundet imorgon och säga att vi kommer. sen måste jag juh ringa till gården dit vi ska så jag kan få en box plats till Nova. Första gången vi åker i väg och rider någon stanns.. Men det ska nog gå bra! (: Vi ska iaf mönstra för Fredrik Böling. han tränar ponnylandslaget i dressyr.. Så om man inte kommer med får man ett utlåtande iaf! (:
Gården vi ska till ligger i Mantorp nån stanns så om jag har tur kanske vi kan svänga in på travshoppen och se om blingbling pannbanden i brunt har kommit! Hoppas! Så kommer Novis bli jätte fin! (:

yeye, nu ska jag sova .. Måste gå ut med pejja imorgon och jaa, så det blir att gå upp kvart i 8 .. hehe
Hade bra! Puss!♥

Leighton Meesler..

har jätte bråttom nu men skriver lite iaf ! (: Idag fyller Mandy år så grattis till henne och vi ska hem till henne ikväll.. (; mys ska det bli.. Hann inte färga mitt hår igår, så får göra det idag innan jag ska till mandy.. (: yeye, Red Nova nu imorse och det gick as bra! hon va super fin (:

Skulle bara säga att Leighton Meesler är så så himmla snygg och har typ världens finaste kropp också (:




Leighton Meesler

Hårfärgning och pizza käkande..

Jaa, nu sitter jag här vid Tittis dator.. Vi har käkat pizza , vesuveo med pomme och bea sås, så grymt gott! haha (;  Sen har vi färgat hennes hår och mitt får vi ta imorgon (: hinner inte det nu eftersom vi måste till stallet och linlöpa hästarna och fixa lite käk åt dom .. (: Menmen, kanske ska hjälpa henne med det nu (: Vi hörs senare i kväll kanske med nån nice låt text eller några av mina andra tankar! (: Puss!


detta är little Titti eller Tutti som jag kallar henne h6

ojoj,

sitter här med elin och ellen.. händer massa saker.. dom ska iaf sova här och vi ska göra det nu.. sovmorgon till 11.40 imorrn, skööööönt! (:  dagen har varit bra.. hehe min mamma tycker att jag ska spenderar mina pengar på nått bra och inte på mördarpinnar. hon sa att jag skulle dö av en pinne :D TÖNT!

sov gott (: Puss!

jobb, jobb, jobb......

sitter i skolan och lyssnar på musik..  pluss att mandy kom och pussade mig på kinden nyss (:  och vi sjunger spice girl :P haha sjukt :P men ska börja skriva lite på den där tidinings saken (: PUSS! (:

Say you will...

You saw right through me
When I asked if you believed
I don't wanna know

You knew when we touched
I held my breath till I had enough
I don't wanna go

So I stand here with eyes closed
Without you here for me to hold
You close I can't breathe I
I need you here to let me know

Can you save me from the shadows
Can you take me from this world I know
Can you wait here just to fight for us
Fight for all we have to trust
Don't stop now don't back down
I don't care if you scream aloud
Just lie to me and say you will
Say you will

I fell completely
The moment I looked in your eyes
I won't let you go no

I lie here with eyes closed
Without you here for me to hold
You close I can't move I
I need you now to let me know

And you told me we could have it all someday
That you would wait for me
If only you could know the tears I've cried
Then maybe you could see
You said you cared but now I fear
Our love was wasted along the way
But you told me not to be afraid be afraid


So tell me you can hold on
And make me believe

090302

tjioo hoo (: lyssnar på typ världens bästa låt :D haha nae vars men den är bra ! (:

http://www.youtube.com/watch?v=dVbc_jmJVNo&feature=related


men aa hämtade ut mina nya skor förut också (; dom är heta! hittade ingen bra bild tapper :P du får se nån dag ? :D haha PUSS PÅ MINA BÄSTA VÄNNER! (:


helgen har gått..

Jaa nu har helgen gått och jag känner mig som en liten alkis.. (; hahafest i fredags, fest i lördags haha! Festen i fredagsvar skit kul (; den va hos hanna och det va masssor av folk.. trevligt värre.. (: Shottning av whisky med mandy ochtapper lite och jaa patrik hade den andra halvan.. Mycket trevliga små people där kan jag lova.. (: hehe
I lördags vare fest hos emelie innan dom skulle in till stan.. Det va jätte kul! gamla stall folk var där och det blev mycket snack och en aning för mycket dricka.. ^^ menmen,, jag hade juh druckigt kvällen innan och kände typ av efter dom första 2 ciderna haha! herregud! :D det blev massa shottar av turkisk peppar och vodka och sen ticila också, not good. och massa seriösa samtal om allt mellan himmel och jord! haha! men det va kul..   (; 
Sen så gick vi ut och skulle till nån fest men halvvägs dit så säger dom att snuten har kommit så vi kunde inte komma /:  då så pratade jag med patrik och jag mötte han och david vilket inte slutade så bra för mig eller patrik.. men men tur att ingen kom till skada på riktigt iaf ! (: Garava åt det på morgonen men Elin och ellen.. Vi va feta och käkade pizza också (;

Och idag så dunkade Nova upp huvudet i boxdörren och hon typ spräckte skinnet i nacken och höll på att ramla omkull.. så jag sprang in till henne och tog tag i hennes nacken och om näsan och när jag släppte taget runt nacken så låsnade det massor av hår och jag fick blod på fingrarna.. jag trodde jag skulle svimma när jag såg jacket och blev helt gråtfärdig.. Men som tur va såg det värre ut än det va.. så hon fick en liten spruta och jag kanske kan rida om några dagar.. (:

yeye, sova nu.. (: men vilken helg! (:

RSS 2.0