Lääääänge sen....!

varför jag inte har skrivit här på väldigt länge är för det har hänt så mycket saker på senaste tiden.. inga bra saker, men kanske är lika bra att skriva det så det kommer ut nån stanns..
Som många redan vet så är Dublin död, han blev borttagen den 6 oktober.. han hade inte mer att ge, han inflamation ville inte läka och vi hittade även en pålagring i vänster fram kota. den växte ganska mycket på bara 1,5 månad och det förvärrade inflamationen i kotleden. sista gången vi va på kliniken så hittade de även en urkalkning i strålbenet så kallad hovbroskförbening och så va han även 3 gradigt halt v. bak vilket försämrade diagnosen väldigt mycket. vetrinärerna tyckte inte att det fanns något mer de kunde göra, eftersom de redan hade testat allt som gick.. 

så har väl inte mått super bra på senaste veckorna. Kan inte sova och om jag gör det så drömmer jag konstiga drömmar om honom. men på nått sätt måste man ju gå vidare, men det är väldigt svårt för det känns som om en familje medlem har dött.. men men....

det är som tur bara den här veckan kvar, sen är det lov. det ska bli skönt, skönt att åka bort.. ska till London med min moster och min kusin. det ska bli kul att åka dit igen.. hanlda kläder och skor ska jag, MASSOR (; 
nej nu ska jag nog läsa lite i min bok som jag lånade i skolan idag, harry potter and the half-blood prince (:den är på engelska så jag tycker jag är väldigt duktig (: hehe.. men men hörs, hade bra! Puss!


RSS 2.0