Det är torsdag..

Själv vart man juh väckt kl.07.20, suck.. Var juh hos vertenären med Dublin igår och han vart sprutad så var tvungen att ta av bandaget och tempa honom så han inte skulle ha/ få feber och infektion eftersom det är juh röt månad. Men när jag kom hem la jag mig i sängen igen och somnade om.. hehe, så jag sov till kl. 14 .. Men det var skönt..

Nu sitter jag här vid min brors dator och han slutar jobbet nu så snart är jag utkörd. Idag blir det väl typ träna, sola lite och sen stallet också. Ska ringa till Elin sen med och Ellenplutt (; yeye, skriver mer sen (:

Puss! ♥

Let it be, Yellow submarine, Yester day, Acorss the universe, All we need is love.......

Säger bara The Beatles...





Surprise!

Hej! Idag vaknade jag tidigt, gick ut meed Pejjus en sväng sen käkade frukost på alltanen i skinande sol, härligt va? (;
Annars än så länge så på dagen har jag solat och solat och solat.. Vädret är underbart! Det är inte riktigt lika varmt som i går så det är jätte skönt. (:

Idag blir det en överraskning för en kompis, hihi! men kan juh naturligtvis inte skriva vad det är ifall hon skulle läsa (; Men berättar i kväll (; Ska bli grymt kul iallafall.. (;

Men nu måste jag träna och sen fixa mig, Dublin får jag åka till senare i kväll (:

Uppdaterar när jag kommit hem ikväll.. Kram!


vaaarmt.

Det är så himmla varmt. här har vi typ  30  gader.  Jag dör!!!  Okej, det är skönt ibland, men inte så här flera dagar i rad och man inte har en pool. Åka till sjön känns faktiskt bara jobbigt. Så lite får man juh skylla sig själv.
Idag gick jag en powerwalkning på ca 50  min. Det var skönt men jätte varmt.

Lite uppdatering om djuren: jag har klippt Pejjas klor och hon har fått ett nytt halsband. Eller aa det köpte jag juh i Falsterbo. Kommer bilder senare (när vi köpt en ny kamera!). Viktor har varit stygg och är nu portad från grannes tomt. Hon vill att vi ska hålla honom instängd. Men han springer ut och in iallafall. tycker synd om honom annars. Dublin är fortfarande halt men bättre. Vi ska till Mantorp på onsdag och kolla upp det.  Hoppas det inte är något allvarligt.

Just ja, jag var juh im Stockholm härom dagen. Köpte en jätte fin tröjja på Monki. Bild kommer.... ^^
Så var vi ju på Grönan. Det var as kul och massor med snygga killar också. haha! Det är sånna dagar man älskar att inte ha någon kille. (:

ska se på ice age 3 nu. men vi hörs hade bra !

kände för en liten bild på Bill (:

Skräckfilm alone...

hmm, har kollat på massvis av filmer. nu är det bara skräckfilmer kvar. Så alltså blir det att kolla själv. jag kommer kissa på mig :P men va fan.. Lite får man tåla. Det är juh tur bara film.. Men jag ska se one missed call, typ nån omgjord till engelsk från japansk och alla dom är så himmla äckliga (; men men nu ska jag äta en chokladboll och kolla på den där filmen.. Yeye, om jag inte skriver imorrn är jag väl död ...... av skräck.. :D haha!

vi hörs!


tjuuhooo!

Idag är det varmt och soligt. Underbara sommar! ;D Ska typ ut och sola snart och sen åka till stallet.. Har intag. Jaja, de senatse dagarna har varit slappa. Typ kollat på film och varit för mig själv..Men igår var vi tjejer hemma hos Tes och spelade kort och drack. Det var mys.. (: Min bror är sur på mig, för jag var en liten tjuv igår och tog 3 cigg ur ett paket som låg i köket vilket jag trodde var Martins, för mina var slut. Så var juh inte dom hans utan hans flickväns Kerstin och nu på morgonen hade han damp.. Så jag få väl ge tillbaka dom när jag köpt nya.. Ups! Måste nog fråga nästan gång innan jag rör nått (; haha!
I natt träffade jag Lina och Fanny så satt vi och pratade jätte länge med hundarna och hade rikitgt mys (; sen busade vi haha! Säger inte mer om den saken iallafall.... ;D

Men nu är det så himmla fint väder så måste verkligen på med bikinin och sen ut och sola en sväng sen en riktigt powerwalkning behövs i dag med ! Yeye, hade gött i det fina vädret! Puss och Kram!

Vaaaaarmt, film och glass..

Herregud så varmt det är !  Så idag har min dag bestått av enbart film tittanden, förutom när jag har varit ute med Pejja och så. jag har kollat på 27dresses och my blueberry nights, och snart ska jag titta på tropa de elite.

Igår  satt jag hemma hos Ellens mamma med Elin, Ellen, Louise och Felicia. Vi hade mys och pratade, kedjerökte, käkade kexchoklad, cola, chips och dipp. Så  med det kan man juh säga att den var perfekt. 

Imorgon ska jag, Erik (min kusin) och  Kerstin (moster) åka till Grönan. Ska åka allt min kusin vill åka. Haha! För Kerstin vågade inte, som om jag kommer våga? NAE. :D men men.. Ett problem vi får ta i morgon helt enkelt. (;
Försöker ladda ner High School Musical 3 men den funkar inte hur många olika jag än laddar. DAMP säger jag bara! menmen ..
Ska dra nu. Men vi hörs väl snart (; PUSS

Tisdag.

Hej, vårt internet har cp:at så därför har jag inte kunnat blogga något de senaste dagarna. Men nu funkar det igen, så då passar jag på att skriva några rader.
I förr går hade jag, Elin, Ellen och Tess myskväll. Vi grillade och pratade massor. Senare på kvällen så gick vi ner till Bruksparken och var i den nya lekparken. haha! Den är jätte fin faktiskt. Vi satt uppe i en lite kojja i ett träd och pratade och myste, hehe låter kanske lite barnsligt men det var faktiskt skönt. Där satt vi typ halva natten kändes det som.

Patrik ringde för nån dag sen också. Han är på Gotland med sin familj och Jonathan. dom hade träffat snygga tjejer sa dom. hehe! Sen snackade vi lite annat skit också. haha!

Sen så har Dublin blivit halt och vet inte vad som har hänt. Men vi får vänta nån dag till och se hur det blir innan vi bokar någon tid till vetrenären. Så himmla tråkigt när man precis kommit igång och han har blivit så fin. Plus att man blev dunder taggad efter Falsterbo. Men vad kan man göra? INGET......

Jaja, ska snart åka upp till plutten och ta hand om honom och gå en promenad med honom. Sen har jag Pejja hela dagen så vi ska myspysa (; Hörs senare om inte internet cp:ar! (:

Kramkram.


hejhej!

Sorry att jag ite skrev nått när jag var i skåne. men nu är vi hemma, eller aa vi kom igår då. Ska lägga upp bilder senare, kanske imorrn (:

I går va jag och elin med felicia och ellen ett tag. Vi satt hos Danne ett tag. Hmm kontigt folk där. menmen,  Danne skulle försöka snacka politik med mig, men han lyckade juh inte att få mig till hans lilla vänster sida (: Varför skulle man ?  Han taggade som fan och vart sur. lite kul kanske (; men sen träffade vi tess och drog på en fest. Det var ganska kul. Mycket folk iaf (; hehe. Men nu ska jag ta och ringa Ellen och sen dra till tess.  Men skriver mer sen kanske . Hade bra !


Hejsan alla!

Hej! Nu är jag och Elin i Skåne, sitter vid en dator på hotellet. Vi bor i Malmö.
Dagen har varit lång och vi sov typ inte något alls i natt. Men det var bara att ta sig upp efter ca 3 timmars sömn. Sov juh i bilen sen också, så det var juh skönt. Vi stannade till vid Gränna och köpte polka grisar och god kola. (; Men iaf gissa vad det första vi ser när vi kommer till hotellet och kliver ur bilen, självklart jävligt ofräsha efter mer en 5 timmars bilåkande, Så har juh vi "turen" att två as heta killar går förbi och verkligen dyng glor. Typ vänder sig om massa gånger och kollar på oss. Elin och jag fick juh då självklart ögonkontakt med snyggingarna och det vart juh lite pinsamt hehe! (;
menmen nu kan jag inte skriva mer. Men vill ni veta vad jag och Elin gör under de här 4 dagarna så kan ni juh läsa min blogg !
Hade bra ! Kram

 

Måste bara...

För han är underbart jävla cp-snygg! (:

Georg älskling Listing... (;

Halloj!

Tjohuuu! Nu skriver jag igen efter typ 2 dagar eller nått. Har inte haft nån tid att skriva, har gjort så mycket kul så har precis glömmt bort. Men men, här är jag. Idag har jag ridit ut i skogen på min älskling Dublin. Det var jätte mys (:  Pratar med Ellen och Elin i telefonen. Dom vill att jag ska komma och sova hos dom för det är läskiga spöken i Ellens hus. 

Nu är det bara en dag kvar tills Falsterbo, snygga killar, shoppa och ha kul! Eftersom att det är söndag nu igentligen ^^
FAN VAD VI  SKA HA KUL!!! Jag är jätte förväntansfull! Och på att se alla unghästarna se hur dom ska se ut, hehe.

Sen är jag jätte sugen på en liten TH natt, så tror det blir så . Men nu ska jag sova med älsklingarnas music i öronen (:
Godnatt! Puss och kram!



hejsan :D

Sitter och pratar med Elin i telefonen. Hon pratar om en äcklig aik:are och om hål i naveln. Vi snackade också om snygga killar som vi ska titta på i Falsterbo. Där ska vi ragga som fan! haha ! Kanske. ^^
skulle bara säga det (: hörs imorgon!

Härligt med solsken!

Vaknade tidigt i dag, redan vid 09.00. Det har ju varit sol hela dagen, varmt och skönt. Så jag har legat och solat. Det har var väldigt skönt och lite brunare vart jag också. Jag läste hundsport medans jag solade och jag vill verkligen ha en till hund, en Chihuahua. Men det får bli om nått år tills jag flyttar. För Pejja kommer troligtvis att få bo kvar här med mamma eftersom mamma är hennes favorit och hon är jämt så ledsen när mamma inte är hemma. Så då får jag köpa mig någe nytt och då ska det bli en Chihuahua! (:

Just ja! Min bror har tatuerat sig. Det gjorde han igår och jag har inte sätt den än, för han kom hem så himmla sent i går och åkte tidigt imorse till stan. Men får kolla på den sen och lägger nog upp en på den då också. Men nu ska jag gå en sväng med Pejja och äta något innan jag går till stallet.
Hade bra hörs senare!


Hatar influensa!

Vaknade vid ca ett tiden idag. Kändes som om jag blivit slagen på hela kroppen, var helt mörbulltad, hade jätte ont i huvudet, dyng förkyld och kunde knappt prata. Mamma har varit lika dan hela veckan så hon har förmodligen smittat mig. Känns inte så kul med tanke på att jag skulle sätta igång Dublin. Men får ta några tabletter och linlöpa honom idag istället för att sitta på honom.
Mamma har fått tagit Pejja hela dagen en så länge. Men får väl gå en repa med henne senare ikväll. Ikväll är det ju tv- kväll, morden i midsommer. Bästa sommar underhållningen! (;
Just ja! Min moster Kerstin har beställt en resa till London nu på höst lovet. Ska bli underbart skönt att åka iväg ett tag. Då blir det mycket shopping och runtstrosande, som vi brukar göra när vi åker iväg. Så det blir jag, Erik (min kusin) och Kerstin.
Sen på tisdag åker jag, Elin och mamma till Skåne och Falsterbo. Ska kolla på hästtävlingarna där. Och självklart på alla ursöta killar (; Hoppas bara det blir fint väder. 


Jag, min lilla kusin Erik och min storebror Martin på någon pub i London. 

Myskväll med tjejerna

Måste bara berätta, det gick as bra med Dublin i dag. Han var jätte duktig. Mycket duktigare än vad jag hade förväntat mig.
När jag kom hem från stallet kände jag mig dålig, typ ont i huvet och ont i halsen, IGEN. Asså vad är det här ? Vill inte bli sjuk igen. Men tog några tabletter och sen kom Felicia och Lollo. Vi kollade på knark film och målade naglarna. Känns som typisk tjej kväll? (; Okej, kanske inte knark filmen men iallafall. Jag är faktiskt väldigt trött och har väntpå dygnet, så ska nog gå och sova nu. Lite tidigare än vanligt, typ bara en timme men va fan!  Det är ju lite bra iallafall. Kanske kommer upp en timme tidigare imorgon. Men men, nu ska jag sova hade så bra! Sov gott, puss och godnatt (:

God morgon eller middag ?

Idag kan jag säga att jag vaknade alldeles för sent. Hmm, klockan var ca halv tre. Kändes inte så bra att ha sovit bort hela förmiddagen.  Fast jag var uppe i morse en gång och gick ut med Pejja, sen gick in och lade mig igen. Ser att det är fler folk en vanligt som har läst min blogg de senaste dagarna. Det är väldigt kul! Fortsätt! haha (;
Ska väl få i mig något ordenkligt att äta och sen åka till stallet. För i dag ska jag rida på Dublin för första gången på tre veckor. Det ska bli kul, men linlöper nog lite innan. För har en känsla av att han kommer vara som en bomb som sprängs vilken sekund som helst och då vill jag helst inte sitta på, så han får leka av sig lite innan istället.
Vi hörs senare ! Kram!



Lyckat,lyckat!

Lördags kvällen blev lyckad som tusan! Och det är enbart för man har underbara vänner. (:  Men söndag morgon var inte lika kul. Men sånt man får ta. Så dagen har bestått av ett evigt vatten drickande och mat. Självklart stallet också. Hade tänkt att sätta i gång Dublin idag, men jag orkade verkligen inte så tar det imorgon.
Felicia var här ett tag också, det var väldigt trevligt (; Vi pratade och kollade på tv, så mycket slappt. Men det var skönt. Och ja just ja! Lilla Viktor har fått börja gått ut nu. Men han vågar bara gå runt tommten och lite nere i skogen. Men han tycker det är väldigt mysigt! 
Börjar bli trött nu och det är juh faktiskt inteså konstigt eftersom klockan är snart två. Men har fixat naglarna och skrivit med lite folk. Nu sitter jag bara här och lyssnar på Chris Brown- with you. Brukar juh inte lyssna på den sorts musik men den här låten tycker jag faktiskt väldigt mycket om. 
Ne, nu har Viktor hoppat upp på dator bordet och kelar väldigt mycket, kan chansa på att det betyder "matteska vi gå och sova snart?" Så ska väl göra det. Men vi hörs imorgon. Hade bäst! Kram!




   

Party!!!

Kom typ nyss hem från fest hemma hos min kära vän Hannes. Var där med underbaringen Lollo.. (: Vi hade skit kul, eller aa i början var det lite sådär. Men senare på kvällen kom festen igång. Vi var juh då typ de enda som inte drack. Men vi hade kul iallafall. (; Det var ganska mycket folk i lägenheten ett tag. Måste bara säga att Hannes mamma hade världens mysigaste sovplats, så himmla mysigt.. Självklart så glömde jag juh kameran i Lollos väska så bilder kommer imorrn. Tog inga på själva festen, det hann jag inte. Men Jag tog lite innan på mig och Lollo.
Imorgon blir det fest igen och då ska vi dricka kan jag lova ! Får hoppas det blirroligare än förra helgen. Men det ska nog gå bra (: Nae nu ska jag nog sova för jag är trött som ett svin efter den här kvällen (: 
Puss, Kram och sov gott! Själv ska jag somna till bl a. Tokio Hotel, Håkan Hellström, Mando Diao och många fler (:
/ Cissi.


Underbar kväll med underbar vän...

Den här eftermiddagen/ kvällen blev hur lyckad som helst. Jag och Patrik kollade på två filmer, Death Sentence och The grudge 2. Kan lätt rekomendera Death Sentence. Den var jätte bra men sorlig. Så åt jag veckan efterlängtade pizza. Grymt gott! Jag och Patrik unnade oss också lite godis. Senare på kvällen så cyklade vi till Statoil. På vägen mötte vi Lollo. Så vi planerade lite om i morgon då vi ska i väg på party.  När väl kom fram till Statoil så var Patrik trött, för han hade skjussat mig dit. Litetur har man ju då, en söt kille jobbade i kassan, haha! Men jag köpte en cola iaf och den delade vi på . På vägen hem pratade vi gamla semster minnen. Vi kom på massa knäppa saker våra familjer hade gjort ( alltså inte tillsammans). Det var jätte kul och så lovade vi att den här sommaren skulle vi sammla på oss ännu mer och roliga minnen. Så hoppas det blir så. Men nu är jag jätte trött och vill sova. Ska upptidigt imorgon, det är min tur med Pejja, hehe! Men alla får ha det så bra tills imorgon så hörs vi då! Puss och god natt. ♥ / Cissi

 
Patrik. Hade ingen normal bild, får ta en någon dag (;

Underbara sommar! (;

Nu känns det verkligen att sommaren har kommit. Det är underbart!  Men det hann tyvärr inte bli någon solning idag, för sov bort hela förmiddagen. Låg uppe väldigt sent i går och pratade med Elin i telefon.. Mycket trevligt (;
Just nu sitter jag här och lyssnar på TH . Underbara TH. (:  Väntar också på att min kära vän Patrik ska duscha klart och komma till mig. För ikväll är det film kväll med pizza och godis (; När han har kommit får jag han och mamma åka och köpa pizza och biljetter till Falsterbo (;  Fan vad kul jag och Elin kommer att ha (;
Yeye, får se om jag skriver mer i kväll (; Kanske en liten rad, annars blir det imorrn igen(: Men hade så bra så länge så hörs vi senare kanske! Kram!


 
Viktor (:

Hur fan kan man ?

Förlåt att jag inte skrev nått mer i går.. men orkade inte, låg och kollade på tv halva natten (;
men i dag har jag solat och sen var jag med Edvin, Lisa, Pitte och Erika ett tag i dag .. Vi spelade minigolf och åt glass. Pratade massor med, det var verkligen kul och kändes som det verkligen behövdes. Så nu har vi bestämt att vi ska ses igen den 19 Juli och då skulle vi festa (; Ute i Edvins och Pittes "bondeland" haha ^^ 
Det ska iaf bli skit kul.. Har saknat dom alla jätte mycket (:  

yeye, men nu sitter man här och deppar igen.. Kanjuh inte låssas att allt är bra när det inte är så.. Men själv klart har man juh älskade TH som kan göra mig glad.. Så lyssnar lite på älsklingarna .. Känns mycket bättre då (: Tack för att ni finns, skulle inte klara mig utan er! ♥



Bästa Georg, gammal bild men han är så otroligt söt såå. (;
 


Underbart med sol!

Idag sov jag till ca 12.30.. Jätte skönt!  När mamma hade väckt mig såg jag att det var jätte fint väder. Så bara ut med en bok och slänga sig på en fillt på gräsmattan. Brun vart jag och fort gick det. haha!
Efter ett tag vart det så himmla varmt så jag gick in och glodde på tv ett tag.. Då vart jag extremt sugen på att träna när jag så fitness maskinen, så gjorde helt enkelt det. Hur skönt som helst!
Men nu ska jag ta mig nått att äta och sen fixa naglarna. (; Senare blir det att åka en sväng till stallet..
Vi hörs senare!


Fyra killar som alltid får mig på bättre humör (;

Eftersom jag inte mått så bra de senatse två dagarna så har 4 killar fått mig på mycket bättre humör och måste bara förklara hur mycket jag älskar dessa killar! När man hör Bills röst, Toms gitarr, Georgs bas och Gustavs trummor så ler man automatiskt. Deras texter och musik gör en glad och dom säger så många viktiga saker om livet.
Dom har bilivit så himmla framgångsrika , människor över hela världen älskar dom och det är dom värda. Killarna är jätte bra förebilder, som är precis som de vill vara och inte tror att de är äldre än vad de är och att dom är så unga gör att folk ser upp till dom. Dom är seriöst värda all kärlek dom kan få och jag älskar dom för dom har hjälpt mig igenom alla svåra stunder med deras glada humör och underbara musik.. Jag behöver bara säga Tokio Hotel ! ♥ ♥ ♥




     


En väldigt bra dag! (:

Har faktiskt till skillnad från de två senaste dagarna haft en väldigt bra dag. (: Jag vari stallet vid två för hade intag. Sen efter det så borstade jag och myste länge med Dublin. Han var hur gosig och härlig som helst.
När man är med honom blir man påminnd vilka härliga vänner man aktiskt har och hur underbart livet är och jag menar det verkligen livet är underbart! (:
Väl hemma åkte mamma och köpte tacos och jag gick en lång promenad med Pejja. Vi gick till sommarhagen förattkolla hur elins häst Calle mådde. Så hittade vi nån stig i skogen som vi gick på, solen sken, blommorna var fina och utslagna och fåglarna kvittrade. Det kändes underbart.  Måste bara säga att det verkligen har vart en underbar dag och jag hoppas på fler... (: 
Puss Cissi

klicka på bilderna för förstoring
 


RSS 2.0