Can we bring yesterday back around?

jävlar vilken dag.. pratade med frida nyss i telefonen. sköönt att prata ut om allt.. Hon är ärlig iaf och säger som det är.. det är jag glad över (: men förövrigt har dagen vart väldigt mycket upp ochner.. Från en dålig morgon till en bra dag till en sugig jävla eftermiddag och kväll..men funderar på att bara gå och lägga mig och sova länge länge.. så man slipper tänka .. Det blev liksom somna vid halv 4, kvart i 4 med massvis av tårar rinnande ner för kinderna, vakna kl halv 9 med svullna ögon, ofräsch och jaa.. vet inte vad jag ska säga om allt men det gör mig ont och grymt ledsen..  vill bara att allt ska vara som förut.. men jag vet samtidigt att det inte går... det är så himla svårt att bara släppa taget också, att bara låta allt gå.. det är så svårt för att det gör så ont..

Nae nu berättade jag saker iaf..men det är skönt att skriva ut det, att tala om.. hoppas ingen tog illa upp..

nu ska jag sova....<3

Empty streets

I follow every breath into the night

The wind so cold

The sun is frozen

The world has lost its light

I carry your picture deep in me

Back to you over 1000 seas

Back to us

Don´t you lose your trust and your belief

Just trust me


I know somewhere
We´ll find a little place for you and me
It all turned out a different way

Can´t feel the pulse in our veins
So weak today
We´ll let our heartbeat guide us through the dark
Just trust me






hängning...

suck på allt tjaffs.. yeye ska aldrig mer vika ut mina innersta känslor här mer för det bli bara skit av det som allt annat är!.. ska till stallet nu och lunga ner mig och sen hem och sova eller en smart idé som jag och loe kom på , hänga oss (:

puss hej <3

Puss på er båda (;

Patrik och max lånade min blogg lite (; så nu har jag sett vad dom skrev.. (; hahaha! jaa det sista kanske inte var helt snat dock men men ,, knasiga är dom allt (; så det där med kuk kan vi juh stryka (; haha !
Kom typ hem från emelie halv 1 och hade en sur mamma som klagade.. men men, vi hade juh mys och prat kväll i hennes nya lägenhet.. det va nice! Jag, ellen , elin och hon .. (: Vi åt glass och snackade massor... (: Sen är vi bjudna på hennes 21 års fest på lördag: det ska bli kul (; Så jag dricker nog inte på fredag fast att dte är fest då med, men orkar inte dricka två dagar i rad.. Det förstör så mycket med Novas och min träning.. (: 
hmm, kankse borde sova men är inte ens trött.. (; Ska upp halv 7 imorrn och gå ut med pejja.. Jippi! (; haha.. 
men vi hörs! Puss ♥  

patrik och max

jag vill bara säga att patrik och max är dom bästa och underbaraste människorna på denna jord. dom är så söta och snälla. jag skulle vilja gifta mig med båda :).¨



Hej alla!

Jag är baar såååååå jävla trött.. håller seriöst å att trilla av stolen.. haha! Tur att stallet är klart för dagen.. (:  Joggade Novis lite och hon va duktig :P lite att hon nu vill gå för låg och jobbar inte riktigt ärligt men med lite avsaktingar och på drivningar så jobbar hon super (; På onsdag ska vi träna för första gången.. (; hmm undra hur det kommer gå.. (; men yeye, det går nog bra (: Kollade nyss på heroes, et är juh typ hur spännande som helst och jäg väntar på ett avsnitt till.. Men funderar på om jag verkligen orkar kolla på det i dag eller om jag ska duscha och sen gå och lägga mig..

Första skoldagen idag då .. Hmm jaa vad ska man säga ..  dave den rolige och jag är så långt ifrån man kan komma.. Han är så långt bort, känns okontaktbar, men är inte säker på om jag vill kontakta med honom heller.. yeye, åter till verkligeheten så var det skönt att komma tillbaka till sina vänner och det vanliga livet igen. (: Dok mindre roligt med alla lektioner men men .. får stå ut (;
Vi hörs imorrn (: Puss!♥




....


Puss och god natt  ♥


60 års kalas (:

Hejsan hoppsan. (: I dag fyllde min pappa 60 bast. Uhh! han tyckte det va tungt att bli gammal. (; haha! Så härligasläkten kom på besök, eller aa typ halva iaf :P Den andra halvan kunde inte eller nått.. Alla är så upptagna nu för tiden..(; 
Jag har saker i hela mina säng och jag måste städa innan jag ställer ner dom och innan jag får sova.. Jag är jätte jätte trött och flumm.. Vet inte hur jag kommer klara det här.. ^^ Men jag får juh skylla mig själv, eftersom jag va vaken till kl 6 imorse .. Sen somnade jag i Patriks säng.. (: Eller aa vi båda somnade där.. Inte för att jag sov bra men iaf.. (: ca 5 tmmars sömn på snart två dygn.. Hmm, not good för mig (;

Just jag jag skrev juh aldrig hur Novas styrketräning gick.. Hon var iaf jätte duktig, tills i slutetdå allt blev väldigt jobbigt och då blev hon framtung och hängde lite i bettet. Men hon har börjat få jätte fina igångsättningar och avsaktningarna är ganska jobbiga tycker hon, och trippar hon ner till skritt eller ramlar ut från gallopen. Mendet kommer snart... Skulle också bara säga att vi orkade vår första hela timme.. Jag råkade glömma bort tiden och hon kämpade på jätte bra !(:  efter fick hon massage med liniment på överlinjen ( ryggen, korset och rumpan. ) Det tycker hon är jätteskönt och står och snusar med näsan i luften. Hon är så himmla söt! (:

Idag blev det lite lös i ridhuset och springa och busa..  Det tyckte hon va kul. Vi hoppade rnt och busade som småtroll.. (; hihi!

Nae nu ska jag städa, annars får jag aldrig sova.. Första skoldagen imorgon också.. (; Skriver imorrn om hur den var..det kan juh hända att den blir lite smått pinsam....

Puss! ♥


 
så här såg jag ut idag (;                                  

hej hej !

Sitter hos min lilla vän patrik. Vi åt pizza på babylon förut och ska kolla på film nu.. och vet ni?:O vi gick från östermalm :O det va väl långt :D hahah ! men tjohej !



haha

nae, jag kunde inte sova av många anledningar. men den största är du... /: elaka känslor.. vill, vill inte, vill, vill inte, vill. vill, vill, kan inte... /: fan..




How can I move on when I'm still in love with you?

'Cause if one day you wake up and find that you're missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be,
Thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet,
And you'd see me waiting for you on the corner of the street.






ögonflirting på hög nivå (;

haha, jag säger det, orkestrar... mmm! många och söta. haha ! :D vad ska man göra liksom sötnosar överallt? På scenen, i publiken jaa överallt.. (; Det går inte undvika grr blickar här och var både från och tillbaka.. (; haha! man vet seriöst inte vart man ska kolla.. musiker är fan snygga eller söta, nästan alla asså.. (; Det räcker juh inte med typ sötnosen på scenen för sen skulle vi och lämna martin på nästa spelning med hans band Brand New Plague, med hans jävla bassist, sångare och ena gittaristen.. åhh jag dör.. kanske iaf.. h6 Sångaern Jakob är iaf jkdfjfienfla söt h6 men sen säger mitt hjärta nått helt annat än mina ögon.. ibland hatar jag love.. /: iaf olycklig, vilket det är i mitt fall.. Shitt nu får det räcka, snart har jag vänt in och ut på alla mina känslor i en blogg.. ups! not good.. hörs imorrn (:

Puss och sov sött alla som vet och inte vet att dom är söta (: ♥




090220

Vem har typ mest bråttom i hela världen ? :O jioo jag! Jag måste göra mig i ordning och allt till kl fem. Sen bär det av till Motala för att lyssna på klassisk musik med sportlovsorkestern i norrköping som Martin och hans flickvän Kerstin spelar med i. Låter boring men det är faktiskt avslappnande och vackert.. (: Vad fan har man för kläder på sig då liksom ? orka fin klänning , tror jag kör chinos (; yeye, måste dra men vi hörs i kväll (; Ska leka med Patrik sdå med (: hehe Puss! ♥

090218

Min dag.. Happy.. (: I dag har jag varit hutrig som attans :D Jag har sprungit och grejjer.. Tänkte träna också men det gör jag imorrn med efter jag har varit stark och hjälpt min moster att flytta in i sitt nya rad hus.. (: Så himmla kul för dom att få nått riktigt ordentligt istället för en lägenhet en bit i från lill Erics alla vänner.. Nu har han dom juh precis runt hörnet (; haha!  Dom förblir nyhems folk men nu bor dom snart i större lya (; Nyhems barn, haha lill Eric kommer bli Nyhems barn! Puss på honom för det äger ! (; haha

Det är sjukt hur trött jag är ,, tror faktiskt jag ska sova snart innan jag snurrar av stolen. är sjukt snurrig av att jag är så trött.. haha! :D yeye, vi hörs imorrn eller nått om jag har nått att tala om och det har jag säkert (; men Puss hej  och god natt ! ♥



puhh.

jag va nog inte så inkompetent som jag trodde (; jag har lyckats lite resten fixar jag sen (:
Ska till stallet Puss!

ojojoj :D

jag tror att jag måste vara inkometent :D haha för jag kan fan inte fixa min blogg.. Min bror får hjälpa mig sen :D  Just nu mår jag super.. (: jag lyssnar på Th och tänker på den gamla goda tiden (:  jag ska nog städa mitt rum och lyssna på Th på högsta volym och  vara galen och vild.. h6 sen blir det att sätta upp min nya plansch jag fick i födelsdags present av min kusin på mina hotties (; hehe Och efter det en spring tur med Pejja (: Har bestämt mig för att tappa några kilon här och var så man kan va lite snygg för en gång skull :D haha !

igår va Nova inte riktigt fräsh sen iaf när hon var inspänd, men hon har defenetivt sträckt sig i vänstra skinkan massaerade med liniment och det tyckte hon va jätte jätte skönt..(: så idag så ska hon få vila musklerna och bara bli ompysslad och masserad.. (:  Just ja för er som är intresserade så Blev hon frisserad igår med.. (: Snart är vi på benen igen och då ska vi visa er alla att vi är bäst ! (: haha!

Puss ♥



090217

Idag äre en bra dag och jag är glad! ;D Nova har inte ont mer det gick över på natten, så jag kan rida nu .. Hon hade säkert bara halkat till lite.. (: men men så dagen är super än så länge.. (:  just nu lyssnar jag på musik jag annars inte brukar lyssna på, för att bli lite busig och taggad,  ;D det funkar.. happy day :D WIEEE!




Pain....

Going crazy my heart is breaking
I can't sleep at all
Trying to get throught this
Don't know how I'll do this
I know that I only got my self to blame
But that doesnt help to ease the pain
I'll just die if I can't see your face

Until you come back
I can't breath
Until you come back
I got no reason
Got my heart, my heart down on it's knees
I still need you beside me

Now it's morning
Your still gone and
I still reach for you
Don't know how to
Live without you
I will, I can take back all the hurt I've caused
If I could give back all the love I lost
The price I pay is just to high of a cost yea

Until you come back
I can't breath
Until you come back
I got no reason
Got my heart, my heart down on it's knees
I still need you beside me

Please forgive me
If we had one more chance in your life
Till your with me
I'll be half a life until you come back

Until you come back
I can't breath
Until you come back
I got no reason
Got my heart, my heart down on it's knees
Cause I need you beside me

♥♥♥

Jävla fitt dag!

Ursäkta mina ord men jag menar det verkligen! Jag trodde den här dagen skulle bli rolig för en gångskull. Att få rida på Nova är det bästa jag vet , speciellt nu när allt är som det är...  men min underbara sötnos Nova HAR FAN STRÄCKT SIG OCH HAR ONT! FAN FAN FAN!!!! allt jag vill ha eller vill göra bara slits ifrån mig. Just nu HATAR jag den är jävla världen och jag HATAR och vara ledsen och jag HATAR att ALLT ALLT ALLT ska gå piss för mig!!!!

fy fan vilken jävla dag.. Ska fan hänga mig.. HEJ!

Puhh!

Hejsan hoppsan! Denna dag är grymt mycket gladare,även om det har varit bättre så är det skönt.. (: Vaknade typ kl halv ett i dag, va uppe sent så det va skönt att sova ut.. Sen gick jag ut med Pejja. Vi gick typ runt hela finspång, på rätt sidan av bron asså! haha (; Typ runt slottet och upp tillbaka.. Det va långt och kallt, men vi fick traska på iaf (: haha
Har grym träningsvärk i bröstmusklerna sen träningen igår, det är sjukt.. Hatar träningsvärk..  men men..
På tal om allt pissigt som har hänt sen i fredags så tänker jag på det hela tiden, men ska försöka tänka påannat istället.. tills skolan börjar vill säga..

men nu ska jag upp och läsa lite i min braiga bok Eragon (:


 
Pejja

090215

hej, tänkte berätta lite om den underbara natten och dagen som har varit.. (:
Natten hade jag två av mina underbara vänner som pratade med mig även fast jag inte var så aktiv.. Låter som om jag måste ses över, vilket inte är fallet. dom ville nog bara se hur jag mådde och så jag skulle tänka på nått annat , det tackar jag för.. Senare blev det att flyga en stund i min säng... Det va skönt att få komma bort ett tag, det va länge sen och kändes bra att göra det.. (: sen sov jag gott till kl. 8 . Ut med pejja på morgon kissen och sen in och sova till kl 1300 , skööööönt... Upp och läsa lite ur min bok som viska läsa i engelskan.. och sen ut med pejja i 1 och en halv timme för att försöka rensa tankarna... Vi promenerade ut till Olstorp och tillbaka, kallt och mysigt.. Dock funkade inte biten med att rensa tankarna så då blev det lite cradle, crucified babara och linkin park och träning. Hård pushning i ca 1 timme, med mycket crosstrainer och armhävninga och situps!  och tänk det funkade ! Känner mig mycket bättre överallt, så nu ska jag nog äta... (:
Min dag hittils, skriver mer sen kanske (:
Puss! ♥

hej.





Det här inlägget kommer bli ett fullt av pain, ilska och klagomål..
Asså går dagen var bra, eller aa bra tills allt ballade ur.. Jag fattar inte hur folk kan få för sig att ta sönder saker  när någon har varit snäll och hyrt en lokal.. Asså jag fattar bara inte!  Det blev juh inte bättre att jag började gråta... Trodde inte att mina känslor var så starka som dom är... Men allt bara släppte och jag berättade allt! Jag grät och kramades och jag blötte ner skjortor och kladdade ögonfransarna... Och det blev inte bättre av det jag fick som svar eller flera tillbakadragningar när jag försökte gå ifrån honom.. Allt gjorde det bara värre även fast att jag vet att det var för att vara snäll och för han bryr sig.. antar jag.. ?  Bara av att se honom gjorde så tårarna rann helt okontrollerbart och det gjorde så ont att jag inte visste vad jag skulle säga eller göra.. Åkte hem tillsammans med pandy och hennes mamma och Beckis.. Som också grät helt galet mycket och jag och Beckis hoppade av hos henne.  och satt och grät i soffan tillsammans och senare kom patrik och tröstade oss..  Pratade i telefonen med d senare på natten och aa gråt gråt..

Det är så det går när man inte får sina känslor besvarade och man beter sig som en treåring och gråter som en gris.  Jag skäms så oerhört och är så himmla ledsen för hur jag stod och bölade och sa elak saker om folk, även om de var sanna.. Jag borde hållit det inne..
Fast på samma gång så är jag glad att jag berättade allt öga mot öga och inte skrve det eller sa det i telefonen eller nått. Men tror fortfarande inte att han förstår.. men men.. Vi får se hur allt blir...
Tiden framöver blir nog inte så happy precis, men man kan inte göra nått annat så...


huvudet är tungt och det ska bli tyngre.. ska lägga mig i min säng, tyna bort och bli en fjäril...



flyg lilla fjäril flyg...

090208

hej! två dagar sen jag fyllde år.. enligt klockan asså (; haha.  i fredags asså igår känns det juh som, var jag, mamma och titti på Sharpman i mjölby och köpte presenter åt mig. fick välja saker för hela 3000 kronor :O haha ganska snällt av mamma. Så jag köpte ett par Kyra K ridbyxer, en över tröjja och strumpor av samma märke, en Pikuer pike och ett par Roeckle handskar. (: det va skit nice (; hihi såg ett par jätte fina cavallo jordpush bruna (: dom ska jag köpa vill jag lova (; haha när jag är rik nån gång.. Men yeye, På kvällen då drog jag på hannes lokal fest.. Det var kul i början med mot slutet var det ganska lamt.. men men bättre än inget (: haha
"Idag" lördag, har jag, mandy och tapper pluss mamma och pappa varit på rockkarusellen och kollat på martins band.. dom var jätte duktiga och rockade lätt fetast av alla. (; Älskar Jakobs rörelser på scenen, han sjunger och rör sig skit fint. manf år värsta känslan i hela kroppen av att se honom.. (; haha! vi röstade klart på dom och jag hoppas verkligenfler gjorde det så att dom går vidare, för det är dom lätt värda.(; Innan spelningen såg man hur domladdade som fan och hur nervösa dom va, typ adrenalin i hela kroppen. Man ser så himla tydligt på martin ( min bror) när han är nervös.. (; haha och henka och nu vad den andra gitarristen heter typ hoppade runt och slog lite på varandra och skrek typ taggat då :P :D haha deras sätt att tagga till spelning (; hahaha !  men iaf bra jobbat killar! (:
nu ska jag typ sova... ska upp tidigt imorrn, för ska sitta på Nova första gången efter att hon fastnade i tråden.. Haha jag lovar jag kommer säkert att flyga :D  men men får hoppas på en en snäll häst.. (:
yeye, hörs nån dag ! Puss alla! (: ♥ 



Not a day passed me by
Not a day passed me by
That I don't think about you
And there's no moving on
Cause I know you're the one
And I can't be without you

Can we bring yesterday
Back around
Cause I know how I feel
About you now
I was dumb I was wrong
I let you down
But I know how I feel
About you now ....  ♥♥

school.....

Sitter i skolan och jobbar med ett arbete om liberalismen, med Mandy och Anna.. Kind of jobbigt sådär.. men men.. Igår pratade jag med våran älskade svenska lärare om mitt betyg.. Hon sa att om jag skulle göra alla de här andra uppgifterna bättre så skulle jag få vg. så är juh ändå nöjd.. Men jag hatar att de alltid, alltid, alltid ska säga " jag vet att du kan mer" åhh! blir så himla trött på dom orden, för jag orkar inte mer och det sa jag till  henne. Att om jag gör nått arbete mindre bra eller om det är försenat så får dom leva med det. För att då har det antagligen med nått av mina djur att göra eller aa mest Nova då.. Men jag sa det till henne, att jag sätter alltid Nova före eftersom jag ska jobba med hästar och man behöver inte bra betyg för att rida bra liksom.. (: men men ..

nu ska vi snart sluta skriver mera sen (: Hörs! ♥

hej alla pooser (;

helgen har vart grymt bra och rolig faktiskt.. Men det blev den juh med hjälp av alla mina underbara vänner (: I fredags var det skolfest på Nice. Det var grymt kul.. (; Förferre hos Pandy med bara brudarna, iofs alla utom Loe ... /: Men hon får haka next time .. (: Sen inne vare kul som fan.. efter ett tag kom elin och ellen in också och titti med.. :D Titti slet runt mig och elin och kasstade in oss lband massor folk och killar och det va as kul .. Hon typ valde killar och så var vi tvungna att dansa med dom :D haha ganska så kul :P Mindre kul va att en lite filur kom och slet bort mig medans jag dansade med rickard nachtweij och började babbla om massa skit.. men men .. hämden är ljuv och jag sket i vad han sa så rickard och jag dansade mer än det (: haha ! a just ja! våra kära maxiie kom aldrig ner till skolfesten utan blev tagen av snuten.. stackars max ! (; hehe Tapper och Mandy slaggade hos mig och det var också nice..  men mindre nice att vi typ vaknade av att en Titti hoppade på oss i sängen.. puhh.. ^^
Lördagen så var det RKF gala och det var ett gamalt trevligt ansikte som var där.. Lisa Fäldt våran gamla ridlärare. (: Det var verkligen trevligt och gud vad snygg hon va :D haha men jobbar man med hästar håller man juh formen och hon är juh typ bara 24 eller nått så :D  Men det blev a lot of dancing  även lördags kvällen med alla goa stallbrudar.. UNDERBART! och jätte god mat vare.. fy fan vad gott om jag tänker efter... Jag var också nominerad till årets bästa avsittning, men den tog Moa mossberg hem ist.. (: men men kommer igen nästa år och då i dressyr hoppas jag (; Emelie Johansson vann årets bästa dressyr ryttare till häst. (: Och många fler vann andra saker också (: haha orkar inte rabbla upp allt med ett stort grattis till er alla!
Söndag, nu sitter jag bara här ska väl käka nått och sen städa lite i mitt rum (: Senare i kväll ska jag till stallet .. imorrn blire ingen skola, ska på åter besöka med Nova.. Ber fan till gud att det inte är nått, Vi får verligen hoppas..
Men men.. vi hörs!  Pusss ♥



RSS 2.0