En kul eftermiddag med en galen Bella!

Jaa idag fick jag gå hem tidigare.. min rygg painade förjävligt mycket och skulle juh iväg med Bella till Mjölby på teori (: Va faktiskt nervös innan hon kom och hämtade mig. vi har juh inte gjort nått tillsammans på typ 3 år, vad skulle vi prata om liksom ?  Men det gick bra och jag hade verkligen kul idag. Har inte haft så här kul på länge.  Dagens Bella komnetar måste endå va " undra vad hon skulle säga om jag sa tack fitta " Hahaha ! jag skratta så jag dog och komentarerna om lady gaga i taxin :D guuuud , det va riktigt kul.. eller som " asså jag får ont i magen när jag inte äter riktig mat, ifall du ville veta asså" hahah  menmen , på teorin fick jag sömnattack och höll på att somna flera gånger. jag fick nypa mig själv för att hålla mig vaken.. Varje gång jag blunda såg jag mina ögonfransar och jag blev sömnhypnotiserad av dom :P sjukt det med.

just det har läst snart en bok på massor sidor på två dagar :P neewmoon piss bra jag dör :D haha

Good day ... (: PussPuss

today is a good day (:

idag blir det häng i skolan men klassen.. Översovning,pizza och film i aulan , that's nice (; haha
Lyssnar på lilyallen och the streets ska byta om och moppa till stallet i världs fart (; hehe ni når mig på phonen i dag/ natt (: PUSS!

it just feel so good.

I never meant to brag , but I got him where I want him now.
It was never my intention to brag, just to steal it all away from you now.


the l word..

hmm, tänkte på en sak..  orden jag älskar dig slängs runt så mycket utan att igentligen betyda nått.. Det är synd för jag tycker att de orden bara borde andvändas när man verkligen menar dem. Men men..

tänkte på en till sak. :P skulle vilja vara rik, snygg som tusan med värsta kroppen och allt, vara längre, ha en dyng snygg bil, vara runt 20 års åldern, ha ett hus, en het kille och en JÄTTE stor garderob med massor av kläder och skor. ... plus bo i New York. (; hihi men men det är juh lite svårt.. skulle var jävligt nice iaf. (: hehe

Nu orkar jag inte ens skriva mer.  Puss!

sleep hos manda, chokladbollssmet, klippning och steeeeek. (;

Igår hängde jag med Manda och Josefine (: Vi drog till en fest, ganska lam faktiskt.. Men men träffade lite folk från klassen och det va juh nice (: Vi gick hem tidigt och somnade typ halv 2.. Jag sov hos Manda.. Vi låg och pratade och helt plötsligt hade vi somnat. hehe.
Nu imorse vaknade jag första gången kl 7 :O ganska jobbigt , somnade om och vaknade fram till kl 9 typ och sen gick vi upp.. Skulle kolla om jag hade fått nått sommarjobb på kommunen, men tydligen inte :( Lite tråkigt hade verkligen sett fram emot att tjäna lite pengar.. /: men men kanske kan jobba lite hos pappa i lantbruket.. (:
Vi åt chokladbollssmet till frukost och klippte mitt hår.. sedan ut på gräsmattan för lite schteeekning. (; Men det var så kallt så det sket sig.. Istället lyssnade vi på musik och hoppade runt, plus att jag hittade ett roligt träd att hoppa upp i (; Dock svårare att komma ner, men lyckades tillslut (; haha

Snart dock blir det att åka upp till nyhem och lilla kusinen som fyller 7 tror jag ? :P haha dålig koll känner jag (;  så det blir iaf lite kalas och fika .. (:
senare stallet såååååklart (;

Kyss och smek alla (;


blogg blogg pusspusss

baaaaajs kommer inte på nått och skriva.. Har legat hemma och degat hela dagen.. tjöt åt massa filmer och Åt massa pizza så nu mår jag illa som fan.. Puss på det (: Dagen blev juh iaf solig och vacker och där ligfger jag inne hela dagen, BRA CISSI!.. (:

Nova i 20 min idag då.. saknar henne lite faktiskt, saknar många faktiskt, kommer sakna min klass sen också.. Just det ! GRATTIS LOE! :D Men nu ska jag inte skriva nått mer för det är juh så jävla töntigt med blogg eller vad säger DU? haha !

Pusspuss




Vattenpips chill och hamburgare (;

Vattenpipan är framme nu och det ska det vara hela våren / sommaren (; Dessutom blir det även Ellens special goda hamburgare till mat. MMmm! Så gott ! Jag , ellabella och elin ska myspysa i kväll, mycket prat hoppas vi på och massa god mat och vattenpipa (:

Nova va stel och jobbig i dag´.. Lika så jag, tror vi båda hade träningsverk och grejjer.. Yeye, hade 500 kg häst i handen och det va jobbigt.. Blir en bättre dag imorrn får vi hoppas (: Just det ! det jag skrev om 3 vargtänder igår, jag skrev fel. Tandläkaren tog bort 2 vargtänder och nån såkallad hingst tand. Väldigt ovanligt att det växer upp på ston, men det hade den gjort och v tog bort den (:

ha en trevligt kväll och mys mycket ni med, för det ska jag göra ! (: Puss!

Nova hos tandläkaren!

I tordags så va Nova hos tandläkaren och tog bort 2 varg tänder och en hingst tand. (; dock bara massa bilder när hon är drogad men iaf (;










Nova vilade näsan mot tandläkar "bordet" ^^



Hon va trött och gömde sig bakom gallret









Grand prix häst nästa ! :D

Måste bara tala om att Nova va som en dröm idag.. (: Förutom att hon är grymt stark på hackamoret men annars är hon som en dröm.. Hon har fattat nu lite grann iaf vad skänkelvikningar är och jag kan sitta lite mer i traven nu, reglera både trav och gallop utan problem, göra fina av- och igångsättningar. Det enda som fattas är att kunna göra halter från trav ordentligt och ha lite mer koll på yttersidan.. Hon är verkligen en ängel som gör sitt bästa och kämpar som fan! Hon är verkligen underbar! Tror faktiskt att jag ska starta km men henne och rida LC, för hon är så himmla fin!


Du gör min dag! (:















London 2008

Nu blev jag sugen att lägga upp lite bilder sen sist vi va i London. Det va i oktober / november förra året. (:






























tog faktiskt inte överdrivet med kort men det här va några av dom och nästa gång får det bli fler. (;

London again (;

Japps! När jag och min moster åkte till Stockholm i tisdags så bestämde vi att vi ska åka till London igen ! då blir det 3dje året i rad ! Älskar england och deras sätt att  vara, prata och deras klädstilar. Dessutom är alla väldigt mycket trevligare i London än på andra ställen. (: Iallafall min upplevelse av att va utomlands.  Vi kommer juh dock inte åka förns hösten men det kommer nog gå fort dit. Längtar redan faktiskt lite (;

Idag stod det i tidningen att det skulle vara 14 grader med lite moln. Men här hemma på granvägen lyser solen starkt och typ 14 grader i skuggan. Funderar ärligt på om det är så varmt så man kan gå ut i bikini och sol.. hmm undra om det är det ?


yeye, igår skrittade jag bara ut IGEN på Nova pga henne svullna nosrygg. Det gick att ha hackamoret, för såret sitter över det. Fast det tröck lite på svullnaden men Hon verkande inte bry sig särskilt mycket. Så idag blir det nog lite dressyr i ridhuset igen.  men men vi kanske hörs senare idag ! Pusss!

waiting for a miracle...

I've gone for too long living like I'm not alive
So I'm going to start over tonight
Beginning with you and I....

Galen cyklist :O

haha hej alla! nu har ni kommit till tjejen som skadar sig själv, andra och hennes djur JÄMT ! haha :D Igår råkade jag göra så Nova slog upp ett sår på nos ryggen, eller aa det va hon sjöälv som har spöken i huvet och fick försig att min grep va läskig, vilket den inte va :D haha Och som sagt, idag så blev jag påkörd av en sån här snabb cyklist :P han kollade ner och jag vejjade först åt ena hållet och sen åt andra ovh han gjorde samma sak :P Så blev det fontalkrock och hela min cykelkorg är kvaddad :P haha och jag fick värsta jacket i tummen och den är as svullen :P haha ärligt jag bara flög över cykel styret :P haha! Jag för otur med mig så håll avstånd säger jag bara! :D haha

Igår var det iaf en väldigt bra dag, Nova va typ hur fin som helst i ridningen . Jag red på hackamore och hon va jätte fin (: Men jordens fetaste schwung i traven :D Typ som Lazio hade. (; jävligt nice ! Sen på kvällen kom Niklas och lekte med mig ett tag . (: Det va mkt mys och gos (: häääääärligt ! (;
yeye, ska kolla lite på heroes nu och äta godis (; v i hörs! Puss



Jaa Patrik, jag hade lovat Jonnen att ringa dig ! (;


 


LG kf900 prada in my heart (; haha

Japps den är så sööööt (; jag får snart ett nytt 3g kort också så allt ska gå snabbare och så , samma nr blir det med så. :D Jag vet att jag har varit usel på uppdateringar här men jag har inte haft tid typ. Det har varit mkt med skolan innan lovet och mkt med stallet och självklart mina sötiga vänner och niklas. hehe (:  Lovet har varit bra . Mkt slappande och sovande, vilket behövs i det liv jag lever :D haha nae då men alltd skönt att sova :P  I måndags grillade vi massor folk i Börnnern , det va juh mysigt så där.  Drack lite cider stod vid brasan och umgicks. När alla skulle gå hem följde niklas med mig hem och vi kollade lite på en film och halv sov.
Sen blev det bara några timmars sömn och upp tidigt på tisdagmorgon för att åka till Stockholm med min moster och kusin. (: Vi hängde söder och shoppade lite och åt och sen åkte vi över till djurgården och kollade på Vasa :P haha Det va juh mindre kul , eftersom jag har sett det där jävla skeppet 800 ggr :P Men vad gör man inte för sin 7 åriga lilla kusin när han har stått ut med oss medans vi shoppade (; Jag köpte iaf ett par leggings, en "emil- keps" , ett diadem med en ros på i svart och ett "indian hårband" .
Onsdag sova jag ut ordentligt. Åkte till stallet och red lite på Novis. Hon va het som en raket haha! Hon hade inte gått uppsuttet sen söndagen pga svullnaderna i benen. Men hon va fin även fast att hon va mkt elektrisk (; På kvällen skulle jag träffat niklas en stund men det blev inte, så jag drog en sväng till Tapper  och Mandy och sov där. Blir väckt kl 11 av jossans bror som säger att min pappa är där nere. Då va jag typ 2 timmar försen , vi skulle till tandläkaren med Novis och ta bort vargtänder. Vi åkte iaf iväg ovh tog bort dom så nu blir det typ 10 eller mer dagar utan bett, så får alltså rida på hackamore. men det ska nog gå bra (: igår allstå, på kvällen så träffade jag niklas en stund och det va mys (:

nu ska jag inte skriva mer för då orkar ändå ingen läsa (; men lägger in lite bilder sen på Nova när hon va hos tandläkaren (: Nu ska jag ut med Pejja och sen till stallet .. (:

just jag förlåt Patrik att jag inte ringde dig igår !
<3

Puss! ♥

Sol idag ! (:

Solen skiner som fan på lilla granvägen.. (: Det är typ 12-13 grader ute också.. Ska bra duscha och ut med Pejja. (:  Igår va dagen mindre bra . Ingen sötnöt och ingen mobil (;  Men men den här dagen är redan bättre.. ;D Beställde nämligen en ny mobil imorse. :D Lg kf 900 prada (; den är jätte söt med tangentbord och så .. (:   Hoppas det blir söt snart nån dag också.. (:
yeye, ska duscha nu och ut med pejja som sagt. Annars kissar hon nog i bralllan, om hon nu skulle haft nån (; haha!
Puss! ♥♥♥



visst är den söt ? (: bilden från google :P Bra det där :D haha!

Skolfest ikväll!

Japp, ikväll blir det skolfest! Man blir så jävla taggad av det otroligt fina vädret och VÄRMEN! Det är grymt varmt tycker jag faktiskt. (:igemfört med vad det brukar va asså h6 haha! Men aa idag red jag imorse, så är klar med allt och har otroligt tråkigt i väntan på att det ska bli förfest :D har redan börjat göra mig i odrning lite smått. lyssnar på sommarmusik typ (: as nice , så mycket håkan bilre (; det är sjukt nice (; hihi!
ska möta upp loe och julia vid b-hallen runt 8 och åka iväg till förfesten (: men nu ska jag måla andra handen och sen åka iväg till stallet (:
Puss!



shopping with my lovely friend (:

japps, handlade som tusan.. Kändes bäst att få det gjort nu och det funkade juh inte på fredagen iaf. (:  jag köpte två väskor, en kjol, ett par strumpbyxor, två linnen, en plånbok, ett par jeans leggings och ettt par skor. (:
haha och nu är jag nästan pank ! :D men ändå (;

Helgen kommer nog bli ganska så bra. (: På fredag är det juh skolfest och på lördag ska jag till tessan på typ tjejkväll.. Det kommer nog bli kul som tusan (; haha ! Vi har juh inte träffats på länge.. (:
Idag var verkligen skoldagen lång och ingen sötplutt att kolla på heller..  det sög verkligen.! men men , imorrn får bli bättre (: Vädret är väldigt fint iaf, med skinande sol. Så det blev glass ätande och "solande" på den stora trä saken i skolan, det var väl det enda positiva med skolan idag (; haha

men nu måste jag verkligen åka iväg till stallet, kan tänka mig att min lilla Nova har rullat sig i leran och vi ska juh träna idag så hon måste juh vara ren och fin (:
men aja, vi hörs! Puss ♥


RSS 2.0