my life is so fucking fantastic!

NOT! som vanligt gör jag nått som jag ångrar. Men samtidigt har jag 20 tusen som tjatar att göra helt tvärt emot vad jag vill och så när jag lyssnar så blir allt fel.. Tror juh dock att det hade blivit fel iaf jag hade tofflat resten av livet också.. men men ..

ridningen går väl bra men jag stör mig på en väldig sak.. :O att hon är för rolig i nacken så det blir som en jävla jag vet inte vad.. så ska be carro rida lite på måndag så hon får känna vad jag menar.. (:

Sen störande föräldrar som frågar och är jobbiga om allt man gör. eller om man är arg eller ledsen får man inte va det i fred utan då är dom där och stör som jävla gamar på ett lik. fan va irriterande dom är..

såå. enda plusset idag är väl att jag vakna brevid tessan imorse och att jag ska iväg och träffa brudarna ikväll så man kanske kan snacka ur sig lite bekymmer.. (:

men aja, pallar inte skriva mer ska dränka mig i badkaret (: PUSS hej alla !

os nästa!!! :D

hörde att jag och nova rider inte det här men nästa os ? ::O tror fan det (; hon är en guldklimp och kämpar som ett as. :D igår va en dag då hon verkligen visade vad hon går  för. (; det ska vi se mer av (; idag dressyr imorrn ut i skogen och skritta och på torsdag hem till carro på dressyrhoppet igen ! (; jag längtar redan och känner att idag är en riktigt bra dag! (:

ae nu måste jag dra till stallet (: hörs! Pusspuss


åt helvete med himlen

Va fan ska man göra en sån här dag när allt bara suger och man är arg ?
Jag kollar iaf på film och tar det lugnt, försöker att inte göra nått alls så man slipper irritera sig på allt. Skoldagen va juh iaf kort och det va väldigt skönt. Så man slipper se och känna.. Visserligen kom en lite dos av sånt med som alltid. (: Helt ofattbart att man ska se en person hela tiden :O yeye , that's life ..?

ridningen gick iaf super idag och novis var hur fin som helst.. Hmm sugen på att rida championatet när hon är så himmla fin.. :O men aja vi får se.. (: annars blire väl nån annan tävling.. (: Vi minskade och ökade volten idag i gallop (; hon va en pärla, plus att ökningarna sitter fin fint i traven nu (; ett snäpp hetare vill jag ha henne, men det kommer.. helst vill man juh bara sitta utan att göra nått (; dit kommer vi med (: hehe

nae nu ska jag fortsätta och kolla film och bara va. sen sova tror jag. livet är hårt nu för tiden så man vill juh helst sova och inte vakna tills allt är bra igen.. vi hörs people, peace. bye, auf wiedersehen, hej då




when i see you cry it makes me smile.

nice helg i stan, förutom attt ena dagen blev det juh lite för mycket för alla (: men skojj vare iaf (;   dock andra dagen sög balle kom jag på, förutom en liten grejj dårå med lite tjaffs det va juh kul (; ahah 

men annasr söf faktiskt lördagen.. Först så va vetrinären tvungen att nöd tabort tittis häst. vilket var helt sjukt .. senare på dagen så hände nått som slog mig så jävla hårt.. men en av mina vänner sa att man inte ska skriva om sina innersta känslor i bloggen (: så lyder hans råd (: iaf för ett tag, iaf om det här (:

yeye, ska iaf sova nu (: skola imorrn, börjar med ridningen (: ganska skönt (:
vi hörs (: Puss alla <3


Want to, but I can't help it 
I love the way it feels
Its got me stuck between my fantasy and what is real
I need it when I want it
I want it when I don't
Tell myself I'll stop every day, knowing that I won't

I got a problem and I
Don't know what to do about it
Even if I did I don't know if I would quit but I doubt it, I’m
Taken by the thought of it

And I know this much is true
Baby you have become my addiction
I’m so strung out on you
I can barely move
But I like it

And it's all because of you ... ♥






en sann berättelse.

Nu ska jag berätta en liten historia som tyvärr inte kommer sluta lyckligt. Tycker ni ska läsa den iaf så ni lär er att aldrig ge hjärtat rakt ut (:

Det va en gång en tjej som tittade på en väldigt söt kille som gick förbi i skolans korridor. Han kollade tillbaka med blå fina ögon. Efter ett tag började flickan och pojken umgås på kvällar och nätter och ha det mysigt och trevligt. Det höll på i flera månader fram och tillbaka utan att bli något riktigt seriöst.  Till slut ville flickan veta vart allt skulle leda eftersom hon hade kännt ett tag att hon verkligen tyckte om honom. Pojken sa att han inte hade några känslor kvar. Det gjorde väldigt ont i flickans hjärta och hon kände sig äcklad och utnyttjad.. Pojken tog ALLT ifrån henne.

så nu vet ni att bli aldrig kära eller ge era hjärtan till såna killar.
Berättelsen behöver inte handla om mig . (:
Puss på ett jätte bra liv (:

 

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare..

hmm, inte uppdaterat på ett tag asså (: menmen haft fullt upp,nästan iaf :P haha börjar sommar gå mot sitt slut ? skulle kunna tro så som det haglade stora feta iskulor  idag. (; alla stall tjejer tänkte samma sak och kom samtidigt till stallet för att springa och ta in sina hästar (; Nova va kall om ryggen och fick bada varmt och sen fick hon en mysigt fleece täcke på sig. (:

ska träna för Carro idag, första gången för henne med Novis (: Skas bli kul. Tränade juh för henne ett par ggr med Dublin och det gick super (: älskar hennes sätt att lära ut dressyrens alla konster (; Så idag ska nova få ha sitt nya fina schabrak och nya lindorna plus fin pannbandet (; hihi ska bli så kul (:
ni får kanske höra mer om träningen ikväll (:





Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll..
Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt







RSS 2.0